L'ARTISTA CONVIDAT



Heu pensat mai pintar amb l'ajuda de la pluja?
Sabeu què és l'art efímer?

Aquesta setmana a l'escola hem tingut una convidada molt especial! L'Andere Monjo ha vingut a l'escola per fer un taller que hem gaudit moltíssim.
L'Andere Monjo és una artista que treballa el procés creatiu a través de l'experimentació amb tot tipus de materials.

Qualsevol material i qualsevol situació son una oportunitat per explorar noves possibilitats creatives.
És per això que l'Andere pinta amb l'ajuda de la pluja en comptes de marxar corrents cap a casa quan comença a ploure o utilitza materials orgànics que canvien el seu estat amb el pas del temps, fent que les seves peces siguin canviants i caduques.

El taller que vam compartir amb ella va ser sorprenent, ja que vam crear uns grans murals a partir només de paper de seda i aigua. 
Amb l'ajuda de petits cops amb els dits aconseguim que la cola que té inherent el paper de seda enganxi també els papers que nosaltres li anem sobreposant. Després fem una bola amb el nostre paper per acabar d'unir totes les fibres dels papers i deixem assecar la peça.

Hem gaudit molt del taller i de la trobada amb l'Andere, que ens ha explicat moltes coses sobre les seves obres i la seva manera de treballar. A més, hem descobert que l'Andere és una antiga alumna de l'escola i que era del color blau!

Si voleu saber més coses d'aquesta artista podeu visitar la seva web





Comentaris

Entrades populars