PINTAR EL QUE NO ES VEU...



Sabíeu que Radio Garden és el nom d'una web que ens permet sintonitzar totes les emissores del món?

Amb els alumnes de 3r de primària, dins del Projecte Integrat 3.3 Carnaval FM, hem viatjat de ràdio en ràdio buscant quines músiques s'escolten per tot el planeta i les hem pintat tot movent-nos al seu ritme.

Hem viatjat a la Xina, l'Aràbia Saudita, Nova York, Mongòlia, París, un petit poble del Brasil, Nova Zelanda, Londres, el Marroc i molts indrets més...
Hem descobert quines son les zones menys poblades del planeta perquè no hi havia cap emissora per sintonitzar. Al desert del Sàhara o a l'Antàrtida no hi hem trobat cap emissora, en canvi a les grans ciutats n'hi havia moltíssimes!

Hem après a pintar el que no es veu: la música. I l'hem pintat amb cera blanca sobre paper blanc. Gairebé imperceptible.



Però quan hi hem posat l'aquarel·la a sobre han anat apareixent els nostres traços fets a partir dels moviments del nostre propi cos al paper.

Sabeu per què passa?
L'aquarel·la és aquosa i la cera, tot el contrari, greixosa. Heu fet mai l'experiment de barrejar aigua i oli en un got? Doncs amb l'aquarel·la i la cera passa exactament el mateix, es repelen i, per tant, no es barregen. 

Ha estat una experiència divertida i molt creativa!




    







Comentaris

Entrades populars